Overblijven

TSO2
overblijven-img
Login ‘ mijn TSO’

De Burcht geeft gelegenheid tot overblijven. Onze overblijfcoördinatrice, Mevr. S. van Delft begeleidt, samen met de overblijfouders, de kinderen tijdens het overblijven en eet samen met hen. Na het eten blijven de kinderen onder toezicht tot de school weer begint. Voor het overblijven bestaat een reglement dat bij de overblijfcoördinator verkrijgbaar is.

Het overblijven is niet gratis. Het kost € 2,50 per keer per kind.

Om kinderen aan of af te melden krijgt u een inlogcode van “mijn tso”. In dit programma kunt u ten allen tijde inloggen en aangeven dat uw kind overblijft. Ook kunt u aangeven of het op vaste dagen overblijft. Deze mutaties doorgeven kan tot 10 uur, daarna sluit het programma voor die dag. Bent u hier te laat mee dan worden de overblijfkosten in rekening gebracht. U moet hier ook even rekening mee houden als uw kind ziek is. Dit moet u dan even aan de school melden maar u moet zelf uw kind in het TSO programma weghalen als het voor die dag opgegeven stond voor de overblijf.

TSOKinderen van de groepen 0 t/m 3 gaan ‘s morgens een half uur eerder uit dan de rest. Voor sommige ouders die een kind in groep 4 of hoger hebben en een in de onderbouw kan dit twee keer fietsen betekenen tussen de middag. Deze ouders kunnen gebruik maken van een half uurtje oppas bij de overblijf zodat de kinderen samen gehaald kunnen worden om 12.15 uur. Dit half uurtje moet even apart geregeld worden met de coördinatrice Sandra van Delft.

Of log hier direct in op ‘mijn TSO’.

Mevr. Sandra van Delft.